עוגת גבינה פירורים / אורנה

    עפר גדנקן No Comments on עוגת גבינה פירורים / אורנה
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים לבצק:
    • 100 גר' חמאה
    • 30 גר' סוכר
    • 2 חלמונים
    • 220 גר' קמח תופח
    חומרים למילוי:
    • 500 גר' גבינה לבנה
    • 150 גר' אבקת סוכר
    • 4 כפיות אינסטנט פודינג וניל עלית
    • גביע שמנת חמוצה
    • 250 גר' שמנת מוקצפת +50 גר סוכר

    הכנת הבצק:
    • מרככים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם הסוכר
    • מוסיפים את הקמח ממשיכים לערבל עד שמתקבלים פירורים
    • מוסיפים את החלמונים ומערבלים עד שמקבל בצק.
    • 1/2 מהבצק משטחים על תבנית העוגה כשהיא משומנת.
    • את החצי השני משטחים על תבנית נוספת
    • אופים בחום של 180 מעלות את שתי התבניות
    • את הבצק בתבנית הנוספת טוחנים לפירורים
    הכנת המילוי:
    • מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר
    • מערבבים בקערה נפרדת את שאר חומרי המילוי
    • מאחדים את הקערות
    • שופכים אל הבצק האפוי
    • מקררים שעתיים לפחות (עדיף לילה)
    • מפזרים מעל את הפירורים האפויים.



    0 תגובות